A bak jegyben születettek általános jellemzői

<b>Jegy: Bak
Uralkodó: Szaturnusz
Elem: Föld
Minőség: Kardinális
Princípium: Ellenőrzés
Téli jegy: December 22 - Január 20


2006.01.02 04:00

Aforizma: Az élet mindenhonnan visszavonult, csak ily módon lehet megőrizni ezen időszak zord megpróbáltatásait.

Motto: Én használok. Kötelességtudat és az önkéntesen vállalt korlátozás jellemzi. Értékítélete objektív és szigorú. Céltudatos és soha nem téveszti el szeme elől azt a célt, amelyet kitűzött maga elé. Cselekedeteit és gondolkodását az anyagi javak megszerzése motiválja. Ezért erőssége az anyag leigázása. Az elvont gondolatok lényegtelenek számára, munkája közben elvisel minden fájdalmat, nehézséget. Alapos, saját, illetve mások érdekeit, vágyait figyelmen kívül hagyja. Nincs szüksége a külső segítségre.

Jellemző tulajdonságai:
Kötelességtudat, alaposság, konokság türelem, kitartás, logika, pesszimizmus, parancsolgatás, territorialitás.

A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, szimbóluma a hegyi kecske. A Bak földjegy, konzervatív, céltudatos. Az e jegyben született embereket leginkább a céltudatosság jellemzi. Életüket annak szentelik, hogy elérjenek valamit, legyen az valamilyen szellemi felfedezés, személyes munka, vagy üzleti kötelezettség. Fáradhatatlanok küldetésük teljesítésében, és nem nyugszanak, míg a legjobb módszereket megtalálva el nem érik a sikert. Mint jelképük a hegyi kecske, biztos lábakon állnak, útjukon kevés kockázatot vállalva. A Bakokat magasfokú intelligencia jellemzi, vezető pozíciókra törekszenek. Jól tudják magukat adminisztrálni, a tervezéshez és szervezéshez minden eszközt felhasználnak. A problémák adják a megoldás kulcsát céljaik eléréséhez. Mindig törekszenek a biztonságra. A kemény munkát és az anyagi elismerést jólétük alapjának tekinti. Legfontosabb számukra a pénz, mert a bizonytalan jövő elleni legjobb védelmet jelenti. A Bakok rendkívül öntudatosak, maximálisan hisznek saját képességeikben. Gyakran érzik úgy, hogy csak magukra számíthatnak. Ezt az emberek félreértik, hidegnek, távolságtartónak gondolják őket. Ez távolról sem igaz. Nagyon rokonszenvesek, megértők is tudnak lenni, mikor az ember a legkevésbé várja. Eszesek, kiváló a humorérzékük és viccesek is tudnak lenni.

Szerelemi kompatibilitás más jegyekkel

Munkahelyi kompatibilitás más jegyekkel

Baráti kompatibilitás más jegyekkel

Családi kompatibilitás más jegyekkel

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

A kos jegyben születettek általános jellemzői A bika jegyben születettek általános jellemzői A ikrek jegyben születettek általános jellemzői A rák jegyben születettek általános jellemzői Az oroszlán jegyben születettek általános jellemzői A szűz jegyben születettek általános jellemzői A mérleg jegyben születettek általános jellemzői A skorpió jegyben születettek általános jellemzői A nyilas jegyben születettek általános jellemzői A vízöntő jegyben születettek általános jellemzői A halak jegyben születettek általános jellemzői Bővebben a Bak jegyben szülöttekről

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.